TERVETULOA LOISTAVAAN SEIKKAILUUN!

 

Otava 2020 on Lounais-Suomen Partiopiirin piirileiri, joka järjestetään 22.–29.7.2020 Maisaaressa, Rymättylässä. Otavalla monipuolista tekemistä riittää jokaiselle, kun tarjolla on vesilaakso Airisto, medialaakso Meteoriitti, tiede- & teknologialaakso Kirjokansi sekä avaruuslaakso Kosmos. Tähtitaival-haikki ja alaleiripäivä Horisontti täydentävät kokonaisuuden, ja samalla leiriläinen pääsee nauttimaan ainutlaatuisesta, idyllisestä saaristoympäristöstä. Mukaan kutsutaan kaikki lounaissuomalaiset seikkailijat ja sitä vanhemmat partiolaiset.

 

Otavalle ilmoittaudutaan 1.11.2019 - 30.1.2020 välisenä aikana. Ilmoittautuminen tapahtuu Kuksassa osoitteessa: kuksaan.fi/26026. Ilmoittautumislinkki löytyy myös Otavan verkkosivuilta osoitteesta www.piirileiriotava.fi. Leirille mahtuu 5 000 ensin ilmoittautunutta.

 

Leirille ilmoittautuessa osallistuja tiedostaa ja hyväksyy sen, että leirille ja leiriltä pois kuljetaan leirilippukunnan järjestämällä bussikuljetuksella (Röölään) sekä leiriorganisaation järjestämällä merikuljetuksella (Röölä-Maisaari), joka hoidetaan Merivoimien aluksilla. Leirille ja leiriltä ei pääse millään muulla tavalla.

 

Leirin hinta on 190 euroa. Leiri laskutetaan yhdessä erässä maaliskuussa 2020.

Hintaan sisältyvät ruokailut, merikuljetukset, ohjelmat ja mitä mahtavimmat kokemukset.

 

Otavalla on käytössä kesätyö- ja kesälomatakuu, eli voit peruuttaa ilmoittautumisen työnantajan vapaamuotoista todistusta vastaan 31.5.2020 mennessä. Mikäli oma osallistumisesi leirille syystä tai toisesta estyy, leiriosallistumisen pystyy myös siirtämään toiselle 30.6.2020 asti.

 

Otavan osallistumismaksuun on mahdollista hakea stipendiä joko koko maksuun tai puoleen siitä. Stipendiä haetaan Kuksassa leirille ilmoittautumisen yhteydessä, jonka jälkeen hakeminen ei ole enää mahdollista. Hakeminen edellyttää perheen tilanteen ja tulotietojen selvittämistä.

 

 

Ajantasaista tietoa leiristä löydät sen nettisivuilta: piirileiriotava.fi.

 

Jos kysyttävää ilmenee vastaan niihin mielelläni.

Ensi kesänä nähdään leirillä!

 

Sinna Koivuniemi