Avaa liitetiedosto (doc)

 

Marjatat ja Mikon Pojat

Kevätkokous 14.3.2010

 

Pöytäkirja

 1. Mari Salo avasi kokouksen 15.05
 2. Puheenjohtajaksi valittiin Annina Reponen ja sihteeriksi Mari Salo
 3. Pöytäkirjan tarkastajiksi ja äänten laskijoiksi valittiin Anna Tuominen ja Marianne Mattila
 4. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi
 5. Esityslista hyväksyttiin sellaisenaan
 6. Mari esitteli vuoden 2009 toimintakertomuksen. Päivänsäteet -ryhmän tapahtumia vielä lisätään ja sen jälkeen kertomus hyväksytään.
 7. Marianne esitti vuoden 2009 tilinpäätöksen. Lippukunnalla on varattuna rahaa Ahveniston mökin rakentamiseen. Tili- ja vastuuvapaus myönnettiin hallitukselle.
 8. Hanski kertoi Ahveniston mökin kuulumisia. Rakennuslupa on periaatteessa ja hirret on valmiina. Mökkiin tehdään huopakatto. Toukokuussa aloitetaan pohjatöitä. Hanski ja Tane kutsuvat talkoolaisia tarvittaessa.
 9. Yrjönpäivän iltanuotion ja yöretken johtajina toimivat Anne ja Ellu. Iltanuotion jälkeen kaikki halukkaat partiolaiset saavat jäädä kolon pihalle yöksi. Yöretki päättyy aamulla kymmeneltä. Ryhmäläiset ilmoittautuvat omalle johtajalleen. Viljami Morander antaa partiolupauksen, Anna hoitaa järjestelyt.
 10. Partioparaati ja Caribia toteutetaan vanhan mallin mukaan. Bussi on partiolaisille ilmainen ja vanhemmille 10€/hlö. Ilmoittautumiset taas omalle ryhmänjohtajalle, jotta tiedetään lähtijöiden lukumäärä.
 11. Aurausmerkkien poistoa tarjotaan Yrjönpäivässä halukkaille. Brynski hoitaa listat, joista voi oman tieosuuden valita.
 12. Alueen kisat pidetään Hovimäen läheisyydessä Voiman kentällä. Antti hoitaa järjestelyjä. Ruoka otetaan Sirpa Kilpinen –Pusalta. Mari toimii EA-vastaavana. Tehtäväkäskyt pitää toimittaa Antille 11.4 mennessä antti.tuominen(ät)netti.fi.
 13. Kaatuneiden muistopäivää vietetään 15.5. Brynski ja Limppu hoitavat järjestelyt. 23.5 on Piispan tarkastus Someron kirkossa. Partiolaiset kantavat mahdollisesti kolehdin.
 14. Sudenpentu- ja seikkailijaleiri pidetään Poikkipuoliaisissa 11.-13.6. Leirin hinnaksi sovittiin 30€/hlö. Leiriläisille lähetetään vielä kutsu kotiin.
 15. Mikko-lehti ilmestyy jälleen. Materiaalit Tanelle 20.3 mennessä.
 16. Annina kertoi Kilke-kuulumisia. Somerolta lähdössä 20 leiriläistä. Nella ja Laura ovat savussa johtajina sekä kahdeksan muuta johtajaa lähdössä keittiöhommiin.  Ensimmäinen leirikirje ja maksu tulevat tällä viikolla. Päätettiin ettei osallistuta piirin yhteiskuljetukseen, vaan ollaan mukana alueen kuljetuksessa. Somerolta bussiin tulossa noin 20 henkilöä.
 17. Ei muita asioita
 18. Puheenjohtaja päätti kokouksen 16.55