Avaa liitetiedosto (pdf)

Marjatat ja Mikon Pojat ry.

Hallituksen ja johtajiston kokous partiokololla su 24.1.2010

 

PÖYTÄKIRJA

 

Läsnäolijat:

Mari Salo, Tauno Tane Kuisma, Risto Limppu Lindberg, Nella-Mari Lindberg, Mauno Brynski Kuisma, Henni Rauhala, Antti Tuominen, Anna Tuominen, Marianne Mattila ja Anne Nikander

 

1. Kokouksen avaus

  Mari Salo avasi kokouksen klo 15.10

   

2. Puheenjohtajan ja sihteerin valinta

  Puheenjohtajaksi valittiin Mari Salo ja sihteeriksi Anne Nikander. Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Limppu Lindberg ja Brynski Kuisma.

   

3. Tilinpäätös 2009

  Marianne Mattila esitteli lippukunnan tilinpäätöksen vuodelta 2009. Tulos on harkitusti ylijäämäinen, koska rahaa on varattu Ahveniston mökkiprojektiin. Tuloslaskelma ja tase hyväksyttiin ja hallituksen jäsenet allekirjoittivat sen. Marianne toimittaa dokumentit tilintarkastajille.

   

4. Toimintakertomus

  Anne Nikander esitteli toimintakertomusta vuodelta 2009. Toimintakertomus on hyvin jo tekeillä, muutamia kohtia vielä tarkennetaan.Päätettiin mm. lisätä ryhmien jäsenten nimet toimintakertomukseen, jolloin ne säilyvät myös tulevaisuutta ajatellen. Tarkennuksien jälkeen Anne lähettää toimintakertomuksen hallituksen jäsenille sähköpostitse luettavaksi ja kommentoitavaksi, jonka jälkeen se hyväksytään.

   

5. Lippukunnan nimenkirjoitusoikeus

  Lippukunnanjohtajalla ja rahastonhoitajalla on nimenkirjoitusoikeus koskien lippukunnan raha-asioita esim. laskujen maksua. Tauno Kuisma hoitaa Ahveniston mökkiprojektia ja tarvitsisi myös oikeuden raha-asioiden hoitoon. Hallitus myöntää Tauno Kuismalle nimenkirjoitusoikeuden.

   

6. Ahveniston mökki-tilannekatsaus

  Tauno Kuisma hoitaa mökkiasiaa. Mökin hinta tulee olemaan vähintään n. 23000 (runko n. 15000e, ikkunat n. 3000e, piippu 3000, ym. kulut). Rakenteelliset peruasiat mökistä on jo päätetty ja viralliset päätökset mökin tilaamisesta voidaan tehdä ensi viikon aikana. Aikataulu lähtee siitä, että perusrunko pystytetään kesällä 2010 ja sisustukselliset asiat hoidetaan loppuun kesällä 2011. Kattomateriaalikeskustelu jäi vielä ilmaan; laitetaanko peltiä vai huopaa.

   

7. KK PP CC

  Antti Tuominen toimii johtajana 15.5.2010 Kiva Kilauksessa, Pienessä Pamauksessa ja Cova Colauksessa. Alustavien suunnitelmien mukaan kisat järjestetään Hovimäen maastossa latu-uria hyödyntäen, jolloin esim. sudenpentulaumat eivät tarvitsisi saattajia. Osalle rasteista saatiin jo päälliköt (Anne yllätys, Nella partiotieto, Anna ympäristö/luonto, Henni ”nykerrys”, Brynski ja Limppu kätevyys). Suunnitelmat ovat siis jo hyvällä mallilla. Antti lähettää alueelle lisätietoa, kunhan tehtäväluettelo vielä täsmentyy. Tane hoitaa tuttuun tapaan tulostoimistoa.

   

8. Talvileiri

  Seikkailijoiden ja tarpojien talvileiri pidetään Merisalossa 12-14.2.2010. Ainakin kahden talviteltan verran on jo partiolaisia lähdössä mukaan ja lisää ilmoittautumisia otetaan vielä vastaan. Heti hallituksen kokouksen jälkeen pidetään palaveri aiheesta.

   

9. Laskiaistempaus

  Laskiaistempaus järjestetään Srk-keskuksen pihalla sunnuntaina 14.2.2010 eli samaan aikaan kuin talvileiri. Lettuja paistamaan mennään Mari Salon johdolla (mukana myös ainakin Marianne ja Anne). Lisää porukkaa kaivataan mukaan. Kokoonnutaan kololla sunnuntai aamuna klo 9, jolloin kerätään tavarat ja aloitetaan katosten pystyttäminen.

   

10. Muut esille tulevat asiat

-Kilke:

Nella Lindbergja Laura Heirola ovat menossa Kilkkeen savuun johtajiksi. Noin 20 partiolaista on lähdössä leirille Somerolta. Tane on saanut mukavasti sakkia keittiöhommiin (n. 10 + osa-aikaiset), mutta lisää vielä tarvitaan. Työtehtäviin tulevien ei tarvitse välttämättä vielä ilmoittautua, mukaan ehtii varmaan myöhemminkin ilman lisämaksua.

-Yrjönpäivä:

Mari pyytää seurakunnan talouspäälliköltä luvan yöpymiseen kolon pihalla 23-24.4.2010. Osa seikkailijoista ja tarpojista lähtee la aamulla piirin kevätmestaruuskisoihin. Sunnuntaina 25.4.2010 lähdetään partiomarssille Turkuun.

-pe 16.4.2010 klo 17 pidetään kololla siivoustalkoot. Limppu hankkii muutamia hiirenmällejä, jotta keittiöpuolikin saadaan ojennukseen.

-Hygieniapassi-koulutus järjestetään Turussa partiopiirin toimesta. Sinne osallistutaan myös sankoin joukoin. Kilkkeen keittiössä toimivat tarvitsevat voimassa olevan hygieniapassin sekä salmonellattomuustodistuksen.

 

 

11. Kokouksen päättyminen

Mari Salo päätti kokouksen klo 16.40