Noudata ilmoittautumislomaketta täyttäessäni erittäin huolellisesti seuraavia ohjeita.

 

ILMOITTAUTUMISTA EI HUOMIOIDA, JOS SITÄ EI OLE TEHTY AO. OHJEIDEN MUKAAN!

 

1. Lapsi voi liittyä Marjattoihin ja Mikon Poikiin aikaisintaan syksyllä uuden lauman aloittaessa sinä vuonna, jona hän täyttää 8 vuotta.  

 

2. Lomaketta täyttäessäsi valitse jäsenlajiksi 1-jäsen, jos ilmoitettava lapsi on perheenne ainoa (tuleva) partiolainen. Valitse jäsenlajiksi 2-jäsen, jos ilmoitettava lapsi on alle 17-vuotias ja perheessänne on jo muita partiolaisia. Jokaisessa perheessä on siis aina vähintään yksi 1-jäsen. 2-jäsenen jäsenmaksu on hivenen matalampi, eikä hänelle tule jäsenlehteä.

 

3. Tähdellä merkittyjen pakollisten kenttien täyttäminen riittää, muita tietoja ei tarvitse täyttää.

 

4. Täytä puhelinnumero- ja sähköpostiosoitekenttiin LAPSEN OMAT TIEDOT. Jos lapsella ei ole omaa puhelinnumeroa, kirjoita kenttään 1234567890, ja jos lapsella ei ole omaa sähköpostiosoitetta, jätä kenttä tyhjäksi.

NÄIHIN KENTTIIN EI MISSÄÄN TAPAUKSESSA SAA LAITTAA VANHEMMAN PUHELINNUMEROA EIKÄ SÄHKÖPOSTIOSOITETTA!

 

5. Kun olet täyttänyt lapsen tiedot, paina painiketta ”Lisää huoltaja”. Näin pääset syöttämään huoltajan tiedot, ja näihin tietoihin laitetaan huoltajan puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Ole huolellinen sähköpostiosoitetta antaessasi, siihen osoitteeseen lähtevät varmistusviesti ja ohje käyttäjätunnusten aktivointiin. Huoltajan syntymäajaksi voi laittaa 1.1.1900, oikeaa päivää ei tarvitse kertoa jos et halua.

 

6. Tallenna-painikkeella lähetät lomakkeen, ja saat sähköpostiisi vahvistuksen lomakkeen perille tulosta ja ohjeet käyttäjätunnusten aktivointiin. Kirjautumalla Kuksaan saat mm. jäsenkortin käyttöösi, paperista jäsenkorttia ei toimiteta enää.

 

Jos ilmoittautumislomakkeen täyttämisessä on ongelmia, voit ottaa yhteyttä Marjattojen ja Mikon Poikien jäsenrekisterinhoitajaan Essiin: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 0400537850