Perjantaina  12.2. lähdimme kololta klo.18 kohti Merisaloa. Matka kesti  noin puolitoista tuntia. Perillä aloimme väsätä  telttoja pystyyn. Kun teltat oli pystyssä  menimme sisälle syömään iltapalaa. Kun olimme syöneet pojat lähtivät ulos ja me tytöt jäimme sisälle jakamaan kipinämikkovuoroja. Yöllä oli kylmä.

Aamulla herätys oli klo 8.30. Näkymä oli aivan eri mitä se illalla oli ollut. Meri oli todella paljon suurempi miltä se näytti illalla. Aamiaisen jälkeen me  tytöt jäimme sisälle ja pojat menivät ulos. Sisällä tehtiin lumikenkiä. Ulkona pojat kasasivat lumikasan, josta tehtiin lumikammi. Välillä syötiin ja sitten vaihdoimme osia. Pojat jäivät sisälle ja tytöt menivät ulos. Teimme kaisloista merkkejä kammiin että osattiin kaivaa oikeaan kohtaan. Pojat tekivät sisällä lumikenkiä. Kun lumikengät saatiin valmiiksi menimme kaikki kokeilemaan niitä. Kiipesimme kalliota ylös ja laskimme alas. Kun lumikengistä sai tarpeeksi oli niin sanottua vapaa –aikaa. Sen jälkeen söimme ja aloimme tehdä leirimerkkejä. Kun ne saatiin valmiiksi mentiin saunaan. Saunan jälkeen lauloimme lauluja. Sitten söimme lettuja ja jaoimme tyttöjen kipinävuorot. Sen jälkeen menimme telttaan.  Yö oli vielä kylmempi kuin edellinen.

Aamulla kun heräsimme tyhjensimme teltat ja menimme aamiaiselle. Siinä samalla kerrottiin laskettelusta ja sen jälkeen osa tytöistä jäi siivoamaan sisälle ja loput purkasivat teltat. Kun teltat oli kasassa menimme välipalle. Kun saimme syötyä tulivat vanhemmat hakemaan. Lähdimme kohti Meri-Teijoa , jossa laskettelimme kolme tuntia. Kotimatkalla varmasti nukutti. Leiri oli tosi kiva ja tekemistä riitti. Kiitos Brynskille ja Antille hyvästä ruuasta ja kaikille muille kivasta leiristä!

 

Sinna Koivuniemi

Valokuvia