Lumiliuku liukasteltiin Perttelin Juvankoskella helmikuun 9.-10. päivä. Leirin kapellimestarina hääri ansiokkaasti Tane. Mukana leirillä oli 27 partiolaista ja molemmat lippukunnat olivat tasapuolisesti edustettuna. Lumiliuku tarjosi jopa liian hulppeat yöpymismahdollisuudet, kun valittavana oli sekä sisämajoitusta, että telttamajoitusta. Tosipartiolaiset nukkuivat tietysti teltassa – vai miten se nyt olikaan?

Lue lisää: Lumiliuku 2008

Keväisenä toukokuun aamuna reipas joukko eri-ikäisiä vartiolaisia ja sudenpentuja kokoontui Pitkäjärven maamiesseuran talolle viettämään partiontäyteistä lauantaipäivää. Oli aika testata vuoden aikana opittuja partiotaitoja – oli aika vuoden 2008 Kivan kilauksen ja Covan colauksen!

Lue lisää: Tarkkoja tehtäviä ja tiukkoja tilanteita Pitkäjärvellä 17.5.2008

Rohkeat ritarikokelaat saapuivat suurien reppujensa kanssa Mäntypirtin pölyävälle tantereelle perjantai-aamuna. Sää suosi, oli kuumaa ja aurinkoista. Teltat pystyyn reippaasti ja varaamaan tilaa omalle makuualustalle. Sitten sonnustauduttiinkin omaan ritarikaapuun ja aloitettiin ritarikoulutus. Se sisälsi monenlaisia harjoituksia:

Lue lisää: Sudarien SAAGA 6.-8.6.2008

23.4.2008 vietettiin perinteistä Yrjönpäivän iltanuotiota Kololla. Ohjelmassa oli lupauksen anto, palkintojen jako sekä lettujen paistoa. (Toivottavasti joku kirjoittaa tähän lisää.)

Valokuvia